Anders Opvoeden
Wie ben ik

Ik heb meer dan 30 jaar ervaring en kennis van de gezondheidszorg, waarbij ik met jong en oud heb gewerkt.
Ik heb een diploma ziekenverzorging, psychiatrisch verpleegkundige, diploma coach creatieve communicatie, docent creatieve communicatie, yogatherapeut en het diploma tekentherapeut en EMDR practitioner.
Omdat ik kennis over de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg belangrijk vind, volg ik regelmatig bijscholingen bij erkende instituten.
Veel van deze kennis deel ik regelmatig op mijn Facebookpagina, zie:  https://www.facebook.com/andersopvoeden?ref=hl 
Ook heb ik regelmatig super-, en intervisie.
Vanuit maatschappelijke betrokkenheid neem als lid, vrijwillig deel, aan het expertteam transitie jeugd naar de WMO, van mijn eigen gemeente, SWF en Litsenradiel.

Ik werk zowel regulier als complementair en heb affiniteit met de antroposofie. Ik ben creatief en hou van buiten zijn. Ik haal mijn inspiratie uit de natuur en het omgaan met mijn medemens. Ik ben een leergierig mens en leer elke dag weer bij.

Mijn missie

Vanaf mijn 18e loop ik een eindje mee met mensen, jong en oud, op hun levenspad. Daarbij is mijn basishouding dat ieder mens uniek is. Ik lever dus uitsluitend maatwerk, waardoor de mens in zijn eigen kracht komt. In mijn werk staat het stimuleren van de zelfredzaamheid voorop, waarbij ook uw sociale netwerk van belang is.

Komen er tijdens het samenwerken met u dingen van u aan het licht, die om aandacht vragen, dan kunnen wij daar samen vanuit liefde naar kijken. Door mijn maatwerk  gaat u leren hoe om te gaan met uw (of dat van uw kind) uniek-zijn. Daarbij maak ik gebruik van de Gordon methode, NLP en de methode van het positief opvoeden en allerlei beeldende technieken, EMDR, maar ook door middel van lichaamswerk, zoals visualisatie, ademhalingsoefeningen etc. en uiteraard het gesprek.
Meer vragen? Bel me gerust, maar niet na 21.30 uur. Bij afwezigheid kunt u mijn antwoordapparaat inspreken en bel ik u z.s.m. terug. Ook mailen staat vrij.
Ik heb geen wachtlijsten.
Home Over andersopvoeden Coach Beeldend Therapeut Beeldend Opvoedingstips Kinderen van de nieuwe tijd Wie ben ik Contact
Anders Opvoeden
Copyright 2010-2016 by Andersopvoeden
All Rights reserved
E-Mail: info@andersopvoeden.nl
Home Over andersopvoeden Thuisondersteuning Kwaliteit Kindbehartiger EMDR kinderen vanaf 0 jaar uitleg voor kinderen uitleg voor jongeren Therapeut Beeldend BodyDrumRelease Wie ben ik Tarieven Contact Algemene Voorwaarden