BodyDrumRelease


Wat is BodyDrumRelease?

BodyDrumRelease is een techniek die is geďnspireerd door o.a massage, cognitieve gedragstherapie NLP, hypnose, en EMDR.

BodyDrumRelease is een methode waarbij ik afwisselend trommel op de linker-en rechterhelft van jouw lichaam. Jij concentreert je op een gedachte, emotie of spanning. 

Het effect van deze methode is dat je diep ontspannen raakt, de beide hersenhelften worden intens gestimuleerd en er ontstaat een verruimd bewustzijn. Je komt beter in contact met jouw gevoel en je intuďtie wordt geprikkeld.

Het woord Release heeft een aantal betekenissen: loslaten, bevrijden, vrijlaten en vrijgeven. Daarnaast betekent het ook ontspanner, afstand doen of ontheffen van iets. En dat is exact wat er gebeurt tijdens BodyDrumRelease:
• Stress wordt losgelaten
• Je raakt bevrijd van negatieve gedachten en remmingen
• Onderdrukte emoties, diepe behoeftes en nieuwe inzichten worden       vrijgegeven
• Het is een ontspanner

Body Drum Release is een hele krachtige methode en heel geschikt om snel inzichten te krijgen over datgene wat je belemmert.

Prijs is 55 euro per sessie.
Anders Opvoeden
Home Over andersopvoeden Coach Beeldend Therapeut Beeldend Opvoedingstips Kinderen van de nieuwe tijd Wie ben ik Contact
Anders Opvoeden
Copyright © 2010-2016 by Andersopvoeden
All Rights reserved
E-Mail: info@andersopvoeden.nl
Home Over andersopvoeden Thuisondersteuning Kwaliteit Kindbehartiger EMDR kinderen vanaf 0 jaar uitleg voor kinderen uitleg voor jongeren Therapeut Beeldend BodyDrumRelease Wie ben ik Eigen Werk Tarieven Contact Algemene Voorwaarden